Kukla Atölyesi turnede

Milas Belediyesi tarafından kültürel faaliyetler kapsamında hayata geçirilen Kukla Atölyesi Türkiye turnesine devam ediyor. Engin ve Neşe Tansı çifti tarafından gerçekleştirilen gösteriler sergilendiği il ve ilçelerde büyük...

Kukla Atölyesi turnede

Milas Belediyesi tarafından kültürel faaliyetler kapsamında hayata geçirilen Kukla Atölyesi Türkiye turnesine devam ediyor. Engin ve Neşe Tansı çifti tarafından gerçekleştirilen gösteriler sergilendiği il ve ilçelerde büyük beğeni kazanıyor.

23 Ağustos Cumartesi günü Denizli’nin Serinhisar ilçesinde gösteri yapacak olan Milas Belediyesi Kukla Atölyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günün’ de Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenecek olan Didim Belediyesi Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında sahne alacak.

Milas Belediyesi Kukla Atölyesi olarak gittikleri il ve ilçelerde Milas’ın adını temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Marionette Puppet Sanatçısı Engin Tansı; “Milas Belediyesi tarafından oluşturulan Kukla Atölyesi olarak çalışmalarımıza aralık vermeden devam ediyoruz. Etkinliklerimizi gerçekleştirmemizde bize destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, ekibim adına teşekkür ederim.

Bu hafta sonunda Denizli’de ve 1 Eylül Dünya Barış günün de Didim’de Milas Belediyesi’nin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.