Köyde film galası

Yapımcı ve senaristliğini Birol Güven’in yaptığı Mandıra Filozofu filminin galası Çökertme’de köylülerle birlikte yapıldı.Ünlü sinema yapımcısı Birol Güven’in ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde keşfettiği Müfit...

Köyde film galası

Yapımcı ve senaristliğini Birol Güven’in yaptığı Mandıra Filozofu filminin galası Çökertme’de köylülerle birlikte yapıldı.

Ünlü sinema yapımcısı Birol Güven’in ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde keşfettiği Müfit Can Saçıntı ve ünlü tiyatrocu Rasim Öztekin’in başrollerini paylaştığı ‘Mandıra Filozofu’ sinema filminin galası çekimlerin yapıldığı turistik Çökertme mahallesinde yapıldı. Deniz kenarına kurulan açık hava sinema platformunda sandalyeler üzerinde filmin galasını Vali Mustafa Hakan Güvençer, CHP Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, filmin senaristi ve yapımcısı Birol Güven, başrol oyuncuları Müfit Can Saçıntı ve Rasim Öztekin, yardımcı oyuncular Ayda Aksel, Eser Eyüboğlu, Begüm Öner, Ahu Sungur, Hakan Bulut, Gülnihal Demir, filmde rol alan köylüler ve Çökertme sakinleri izledi. 

"Muğlamızı milyonlara tanıttılar”

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise Muğlalılar adına filmde emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi: “Biz Muğla’nın sadece güzelliğine değil, her şeyine meftunuz. Bu güzelliğin başkaları tarafından fark edilmesi, sıklıkla dile getirilmesi hepimizin yüreğinde apayrı yepyeni duygulara sebebiyet veriyor. Çocuğumuz ile Muğla’mız ile gurur duyuyoruz. Bu güzellik başkaları tarafından fark edilir ve ne kadar dillendirilirse, Muğlalılar olarak biz bundan hep hissedar oluruz. Bu film ekibi, Muğla’mızın tanıtımına, milyonlarca insanımıza ulaşmasında çok büyük emek sarf etmişlerdir. Artık bu sanatçılar bizim için birinci derecede hemşehrimiz olmuşlardır”

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.