Köyceğiz Motosiklet Festivalı başladı

Köyceğiz Belediyesi’nin Ege Yolcu Dergisi ile ortaklaşa düzenledikleri 2. Köyceğiz Motosiklet Festivali 22-23-24-25 Ağustos 2013 tarihlerinde yapılıyor. Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:“Geçen...

Köyceğiz Motosiklet Festivalı başladı

Köyceğiz Belediyesi’nin Ege Yolcu Dergisi ile ortaklaşa düzenledikleri 2. Köyceğiz Motosiklet Festivali 22-23-24-25 Ağustos 2013 tarihlerinde yapılıyor. Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Geçen yıl Ege Yolcu Dergisi ile birlikte düzenlediğimiz motosiklet festivalininin bu yıl 22-25 Ağustos 2013 tarihinde ikincisini yapıyoruz. İlçemizde yaptığımız Plaj Hentbolu, Film Festivali, Su Sporları, Briç Turnuvaları gibi etkinlikler arasına eklediğimiz Motosiklet Festivali geçtiğimiz yıl büyük ilgi görmüştü. Bu yıl da Türkiye’nin dört bir köşesinden motosiklet severleri Köyceğiz’e davet ediyoruz. İsteyen, dünyanın çok az yerinde yetişen sığla ağaçları arasında bulunan mesire alanına çadırını kurar, isteyen bungalovlarda kalır, isteyen de göl manzaralı apart, motel ve pansiyonlarımızda kalır. Festival kapsamında Kaunos Antik Kenti, Sultaniye Termal Kaplıcaları, Gökçeova Göleti, Yuvarlakçay turları yanısıra Köyceğiz Gölü ve Dalyan Kanalında tekne gezintileri yapılacak. Akşam etkinlikleri konserler, yarışmalar ve çeşitli eğlencelerden oluşacak. Üzerinde çalışmalarımızı tamamlamak üzere olduğumuz festival programını, önümüzdeki günlerde basın, ilan ve internet ortamında her yere duyuracağız. Köyceğiz Ege Yolcu Motosiklet Festivali, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da  Film Festivali ile devam edecek. Yüreğinde barış ve doğa sevgisi olan herkesi Köyceğiz Ege Yolcu Motosiklet Festivaline davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.