Kötekli’deki çöp konteynırları kaldırıldı

Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’nde etrafa kötü koku yayarak çevre kirliliğine neden olan çöp konteynırları kaldırıldı. Kötekli Mahallesinde poşetlenerek bırakılan çöpler, Menteşe Belediyesi Çevre Temizlik...

Kötekli’deki çöp konteynırları kaldırıldı

Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’nde etrafa kötü koku yayarak çevre kirliliğine neden olan çöp konteynırları kaldırıldı. Kötekli Mahallesinde poşetlenerek bırakılan çöpler, Menteşe Belediyesi Çevre Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından, 08.00’dan itibaren toplanıyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş konuyla ilgili verdiği bilgide çöp konteynırlarının günün her saati atılan çöpler nedeniyle sinek oluşumuna neden olarak, çevreyi kirlettiği için kaldırıldığını belirtti.

Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi Zabıta Ekiplerinin Kötekli Mahallesi’nde çöp toplama işlemi yaptıklarını belirterek, “Kötekli Mahallemizdeki çöp konteynırları sokak hayvanları tarafından karıştırıldığı, kötü koku yaydığı, sinek oluşumuna neden olduğu ve çöp toplanması sırasında çok fazla gürültü çıkarttığı için kaldırıldı. Kötekli için belirlenen çöp saatimiz 08.00’dır. Kötekli’de yaşayan vatandaşlarımızın ve öğrenci kardeşlerimizin konuyla ilgili gerekli duyarlılığı göstereceğinden şüphem yok. Poşetlenerek bırakılan çöpler çevre temizlik birimlerimiz tarafından 08.00’dan itibaren toplanacak. Daha temiz bir Menteşe için çalışmalarımız aralıksız sürecektir” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.