Koruyucu Aileler ve öğrenciler piknikte buluştu

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Muğla il genelindeki 14 koruyucu aile ve çocuklar Ula Teoman Ünüsan Adasında Muğla Valisi Sayın Fatih Şahin’in eşi Ayşe Şahin’in katılımıyla, Ula Kaymakamı Erol Karaömeroğlu ve eşi...

Koruyucu Aileler ve öğrenciler piknikte buluştu

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Muğla il genelindeki 14 koruyucu aile ve çocuklar Ula Teoman Ünüsan Adasında Muğla Valisi Sayın Fatih Şahin’in eşi Ayşe Şahin’in katılımıyla, Ula Kaymakamı Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karamöroğlu’nun tertiplediği Pazar Kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Ali Akkuzu ve eşi ile Fethiye Sosyal Hizmetler İlçe Müdür İsa Eseoğlu katıldı. Koruyucu aile ve çocuklarını kaynaştırmak için düzenlenen kahvaltı ve piknik şölene dönüştü. Etkinlik boyunca palyaçolar çocukların eğlenmesi ve güzel zaman geçirmesini sağladı. Günün sonunda tüm çocukların doğum günü ilan edilerek çocuklar onuruna Ula Kaymakamlığınca hazırlanan pasta kesildi çocuklara hediyeler verildi.

Piknik boyunca Ayşe Şahin ile Kaymakam Erol Karaömeroğlu ve eşi, tüm koruyucu ailelerle yakından ilgilendi ve sohbet etti. Vali Fatih Şahin’in eşi Ayşe Şahin, Gönül Elçileri Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikten memnun ayrılırken, koruyucu aileler ile sık sık bir araya gelinmesinde yarar olacağını söyledi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.