KORUYUCU AİLELER BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Mustafa Hakan ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Tuna Otel’de düzenlenen yemekte koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.Düzenlenen yemeğe Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve eşi Ayfer Çelik,...

KORUYUCU AİLELER BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Mustafa Hakan ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Tuna Otel’de düzenlenen yemekte koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.Düzenlenen yemeğe Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve eşi Ayfer Çelik, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve eşi Hatice Arslan, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve eşi Zeliha Akkuzu, İl Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Karipyaş ve Vedat Tunç, Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nazan Baybasa ile Muğla’daki koruyucu aileler ve çocuklar da katıldı.

Vali Güvençer yaptığı konuşmada: “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Gönül Elçileri Projesi ile Muğla’da Koruyucu Aile Hizmeti konusunda önemli bir farkındalık oluştuğunu görmek bizleri çok memnun ediyor. Devletin himayesindeki bu çocuklar sizlerin o sıcacık yuvalarınızda daha mutlu, daha huzurlu artık geleceğe daha emin hazırlanıyorlar. Buradaki koruyucu aileler ile çocukların birbirlerini özümsediklerini ve beraberce aile mutluluğunu yaşadıklarını görmek, yapılan çalışmaların amacına ulaştığının bir göstergesidir. Bu hizmette emeği geçen başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Ali Akkuzu olmak üzere tüm Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarına ve koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ise: “İlimizde 8 aile yanında 9 çocuğumuz varken; Gönül Elçileri Projesinin birinci basamağı olan Koruyucu Aile Projesi sayesinde bugün itibarı ile 22 aile yanında 30 çocuğumuz var. Bu proje ile ayrıca ilimizde 80 tane ailemiz Koruyucu Aile olmak için başvuru yaptı. Buradan tüm koruyucu ailelerimize bu gönüllülük hareketinde yer aldıkları için evlerini, sofralarını, gönüllerini, yaşamlarını devlet himayesindeki çocuklarımıza açtıkları için hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu kaynaşma yemeğimize sponsor olarak bizlere destek veren Tuna Otel’e ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi

Program 5-10 yıldır Koruyucu Aile olanlara yapanlara Plaket; 1-5 yıl arası Koruyucu Aile olanlara Teşekkür Belgesi verilmesi ile son buldu.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.