“Kör olabiliriz ama nankör değiliz”

Fethiye Belediye Başkanı ve DP Adayı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Sivil Toplum Örgütlerine ziyaretlerini sürdürdü. STK’lara ziyaretleri sırasında güne damgayı vuran ifadeler...

“Kör olabiliriz ama nankör değiliz”

Fethiye Belediye Başkanı ve DP Adayı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Sivil Toplum Örgütlerine ziyaretlerini sürdürdü. STK’lara ziyaretleri sırasında güne damgayı vuran ifadeler Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün’den geldi. 15 yıldır Fethiye’de yapılan hizmetlerin ortada olduğunu söyleyen Üstün, “Kör olabiliriz ama nankör değiliz!” dedi.

Başkan Saatcı seçim dolayısıyla Pazarcılar Odası, Zihinsel Özürlüler Derneği, TÜRSAB, İşitme Engelliler Derneği, Fethiye Otelciler Birliği, Şehit Aileleri Derneği, Altı Nokta Körler Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirdi. Dernek ve Oda ziyaretlerinde buraları kendi evleri olarak gördüğünü söyleyen Başkan Saatcı, “Biz buralara 5 yıldan 5 yıla değil gelmiyoruz. Hep birlikteyiz. Zaten hepsi bizim arkadaşımız dostumuz. Arkadaşlarımızla seçim dolayısıyla da birlikte oluyoruz. Adet yerini bulsun” dedi.

STK’ları teker teker ziyaret eden Saatcı, Altı Nokta Körler Derneği’nde ziyaretlerini sona erdirdi. Başkan Saatcı’yla her zaman birlikte hareket ettiklerini ifade eden Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün, “Başkanımızın engellilere bakışı bellidir. Yaptığı hizmetlerde ortadadır. Biz kör olabiliriz ama nankör değiliz. Eşi ve kendisinin Fethiye’ye kazandırdığı hizmetler meydandadır. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.