Kocadon’dan Gürün’e ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde başkan ve daire amirlerine ziyaretlerde bulundu.Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü makamında ziyaret...

Kocadon’dan Gürün’e ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde başkan ve daire amirlerine ziyaretlerde bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü makamında ziyaret ederek yerel seçimlerin ardından yeniden yapılanma sürecini değerlendirdi. Kocadon, ziyaret süresince Gürün ile yapılan çalışmalar hakkında sohbet etti. Başkan Kocadon daha sonra Muğla Belediye Başkanlığı makamından ayrılarak diğer daire amirlerini de ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Alper Kolukısa, Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Şafak Tercan, Altyapı Daire Başkanı Hida Kılış, Muğla Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Müfit Bayram ile Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Baki Ülgen’e yaptığı ziyaretlerde Başkan Kocadon, Bodrum Yarımadası'nda gerçekleşecek çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ziyaretlerinde, Bodrum Belediye Meclisi Üyelerinden Dursun Göktepe ile Önder Batmaz eşlik etti.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.