Kocadon, üreten kadınları ziyaret etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) tarafından kurulan Üreten Kadınların El Sanatları Pazarı’nı gezdi.Pazardaki stantları tek tek gezerek bilgiler alan, “Herkesi...

Kocadon, üreten kadınları ziyaret etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) tarafından kurulan Üreten Kadınların El Sanatları Pazarı’nı gezdi.

Pazardaki stantları tek tek gezerek bilgiler alan, “Herkesi böyle mutlu ve çalışkan görmek beni mutlu ediyor. Sizler için çalışıyoruz ve de çalışmaya da devam edeceyiz” diye konuşan Mehmet Kocadon ikram edilen börek, keşkek ve gözlemelerin tadına baktı.

Kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Mehmet Kocadon’a teşekkür eden kadınlar günün anısına hediyeler verdi. Üreten Kadınların El Sanatları Pazarı kadınların yiyecek, el işi, doğal gıda ürünü, kıyafet, takı ve hediyelik eşya gibi evlerinde ürettikleri el emeği ürünlerini satarak aile bütçelerine kazanç sağlamaları amacıyla her ayın ilk çarşamba günü Neyzen Tevfik Caddesi’nde Gerence Taksi Durağı ile Tepecik Cafe arasında kuruluyor.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.