Kocadon, oy kullandı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, iptal edilen Gümbet MahallesiMuhtarlık seçimlerinde oy kullandı.30 Mart 2014'te gerçekleşen yerel seçimlerin ardından iptal edilen Gümbet Mahallesi Muhtarlık seçimi için vatandaşlar sandık...

Kocadon, oy kullandı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, iptal edilen Gümbet Mahallesi

Muhtarlık seçimlerinde oy kullandı.

30 Mart 2014'te gerçekleşen yerel seçimlerin ardından iptal edilen Gümbet Mahallesi Muhtarlık seçimi için vatandaşlar sandık başına gitti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, Gümbet Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi'nde oy kullandı.

Adaylara başarılar dileyen Başkan Kocadon, "Türkiye’nin birçok yerinde bugün yerel seçimler var, bunlardan bir tanesi de Gümbet'te. Biz de geldik, oyumuzu kullandık. Bir arkadaşımız seçilecek ve göreve başlayacak. Gerçekten Gümbet Mahallesi’nde seçimlerin ertelenmesinden dolayı bazı eksiklerimiz oldu. Muhtarlarımızla birlikte olunca daha hızlı çalışabiliyoruz. Muhtarımız seçildikten sonra bu hafta muhtar arkadaşımız ve heyetiyle birlikte toplantı yapıp, bir ekip görevlendirip, hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız" dedi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Yalova'daki seçim çalışmalarına da katılan Başkan Kocadon, vatandaşların uzayan seçim süreçlerinden artık sıkıldığını ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden aradılar; Büyükşehir Belediye Başkanı ve sizle beraber destek için Yalova’ya gideceğiz, dediler. Tabi ki bu bizi mutlu etti. Gerçekten Bodrum ismi ve Mehmet Kocadon olarak Yalova halkının takdiriyle karşılandık. Halkın orada müthiş bir sevgisi vardı; hem Bodrum’a, hem de

bana. Bu da gösteriyor ki; Türkiye’de Bodrum, gerçekten bir marka olmuş. Mehmet Kocadon da bu markayla özdeşleşmiş. Bu seçim sürecinin uzaması artık insanları da yoruyor. Orada, gidip gördüğüm kadarıyla ilgi vardı ama insanların ‘artık bitsin bu seçimler’ diye düşünceleri de vardı. Bu algıyı da hissediyorsunuz. İnşallah bundan sonra bir daha tekrarlanmaz ve Türkiye’de yerel seçimler hayırlısıyla bitmiş olur" diye konuştu.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.