Kocadon okullarda çalışmaları inceledi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mazı'da bulunan okullarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.Karaova Bölgesi’nde ziyaretlerde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı...

Kocadon okullarda çalışmaları inceledi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mazı'da bulunan okullarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Karaova Bölgesi’nde ziyaretlerde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ve meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak Yeniköy Mahallesi’ndeki köy kahvesini ziyaret etti. Başkan Kocadon ve beraberindekiler ziyarette, mahalle muhtarı Mehmet Çengel ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Kocadon daha sonra Mazı Mahallesi’ndeki okullarda da incelemeler yaptı. Geçtiğimiz kış aylarında bazı eksikleri giderilen Yukarı Mazı İlkokulu’nda, okul müdürü Songül Arslan ile görüşen Mehmet Kocadon, okulun kapılı olduğu yaz aylarında yapılması planlanan işleri konuştu. Ardından Aşağı Mazı Mahallesi’ndeki Özcan Duran Karagöl İlkokulu'nda gerçekleşen çalışmaları inceleyen Başkan Kocadon, burada, mahalle muhtarı Sedat Furma ile birlikte Özcan Duran Karagöl İlkokulu Müdürü Gamze Hızarcı'dan bilgiler aldı. Başkan, ayrıca yapımı süren oyun alanı ve spor alanları hakkında da bilgiler alarak incelemelerini sürdürdü.

Eğitim kurumlarına ve eğitime desteklerinin her koşulda süreceğini ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “İmkanlarımız yettiğince okullarımızın eksiklerini tamamlıyoruz. Mazı Mahallemizde bulunan iki okulumuzun da bakımlarını yapıyoruz. Çalışmalarımız, imkanlarımız el verdiğince devam edecek. Ben iki konuya her zaman destek vermeye çalışıyorum: biri spor, ikincisi eğitim. İkisi de sağlıklı nesiller yetiştirmek için çok önemli.” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.