Kocadon, muhtarlarla bir araya geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda mahallelerin sorunları, istekleri ve şikayetleri Kocadon’a aktarıldı. Kocadon, sorunların çözümü için gece gündüz bütün ekiplerinin...

Kocadon, muhtarlarla bir araya geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda mahallelerin sorunları, istekleri ve şikayetleri Kocadon’a aktarıldı. Kocadon, sorunların çözümü için gece gündüz bütün ekiplerinin çalışacağını söyledi.

Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum genelindeki muhtarlarla yaptığı toplantıda, mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya; Bodrum mahalle muhtarlarının yanısıra ilgili birim müdürleri de katıldı.  Muhtarlar, ilaçlama, vidanjör hizmeti, araç parkları, su, kanalizasyon ve çöplerin toplanması ile ilgili konularda bilgiler verdi.

“Elimizi taşın altına beraber sokmalıyız”

Devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Kocadon, “Mahallelerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu geçiş sürecinde bazı sıkıntılar var, yok değil. Hep beraber bu sıkıntıların altından kalkmaya çalışacağız. Dışarıdaki yerli ya da yabancı vatandaş, her bir mahalleyi Bodrum olarak görüyor. Bu geçiş sürecinde yaşanan sorunları şikayet edip, bir kenara bırakamayız. Ben başkanım, ben meclis üyesiyim, ben muhtarım, yapmam, dememeliyiz.  Elimizi taşın altına beraber koymalıyız. Seçimin ardından kurulan müdürlüklerimiz hızlı bir şekilde görevlerini yerine getirmeye başladı. Zaman zaman aksamalar oluyor ancak en kısa sürede bu aksaklıkları gidermeye çalışıyoruz. Burada yaşanan sıkıntının tespit edilerek ilgili birime bildirilmesi çok önemli.” dedi.

Toplantıya Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve Bodrum Belediyesi birim müdürleri de katıldı.

Toplantıda Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu muhtarlara büyükşehir yasasının ardından yaşanan bazı sorunların giderilmesi için dernekleşmenin faydalı olabileceğini ifade ederek konu ile ilgili bilgiler verdi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.