Kocadon maratonda kulaç attı

Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yüzme Federasyonu tarafından Marmaris’te düzenlenen Masterlar Açık Su Yüzme Maratonu’na katıldı.Marmaris Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Marmara Halk Plajı’nda yapılan...

Kocadon maratonda kulaç attı

Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yüzme Federasyonu tarafından Marmaris’te düzenlenen Masterlar Açık Su Yüzme Maratonu’na katıldı.

Marmaris Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Marmara Halk Plajı’nda yapılan yarışlara 170’i 2500 metre, 97’si de 5000 metre olmak üzere toplam 267 sporcu katıldı. Masterlar Açık Su Yüzme Maratonu’nun 2500 metre kategorisine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon spora destek vermek için yarışlara katıldığını belirtti ve şunları söyledi; “Sporun bir yaşam tarzı olduğunu anlatmak ve özellikle yaz aylarının gelmesiyle insanların yüzme sporuna biraz daha ilgi göstermesine katkı sağlamak için bu yarışmaya katıldım. Düzenli olarak yüzüyorum ama bu yarışma ile ilgili hiçbir antrenman yapmadan, yaklaşık 700 metre yüzdüm”dedi.

Startını Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın verdiği yarışları vatandaşlar ve turistler ilgiyle izledi. Yarışmada dereceye girenlere madalyalarını Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi.

Yarışma sonrasında ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı makamında ziyaret etti.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.