Kocadon, Güvercinlik’te

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Güvercinlik Mahallesi sahil şeridinde incelemelerde bulundu. Muhtar Gereme'den bölgede yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan, esnafla da sohbet etti.İncelemelerde bulunmak için Bodrum'un...

Kocadon, Güvercinlik’te

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Güvercinlik Mahallesi sahil şeridinde incelemelerde bulundu. Muhtar Gereme'den bölgede yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan, esnafla da sohbet etti.

İncelemelerde bulunmak için Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'ni ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Güvercinlik Muhtarı Mehmet Gereme ve beraberindeki heyetle birlikte sahilde yürüyüş yaptı. Başkan Kocadon, ziyarette Muhtar Gereme'den mahallede yaşanan sorunlar hakkında da bilgi aldı. Güvercinlik sahil şeridi boyunca incelemelerini sürdüren Kocadon, bölgedeki işletmecilerle de sohbet ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşıp sohbet eden Kocadon, yaklaşık bir buçuk saat süren ziyaretinin ardından bölgeden ayrıldı.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.