Kocadon, Gündoğan’ın şampiyonluğunu kutladı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Gkocadon, Gündoğanspor’un başarı sevincini, düzenlenen şampiyonluk gecesiyle kutladı. 2014 – 2015 yılında U15 Ligi A grubunda mücadele ederek Muğla İl Şampiyonu olan Gündoğan Spor'un şampiyonluk...

Kocadon, Gündoğan’ın şampiyonluğunu kutladı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Gkocadon, Gündoğanspor’un başarı sevincini, düzenlenen şampiyonluk gecesiyle kutladı. 2014 – 2015 yılında U15 Ligi A grubunda mücadele ederek Muğla İl Şampiyonu olan Gündoğan Spor'un şampiyonluk gecesine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak kulüp yöneticilerini ve futbolcuları tebrik etti. Geceye ayrıca; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Belediye Meclis Üyeleri, kapanan Gündoğan Belediyesinin Başkanı İbrahim Bilgi, Gündoğan Spor Kulübü Kurucu Başkanı Hasan İneci, Gündoğan Mahalle Muhtarı ve Gündoğan Spor Kulübü Başkanı Ali İneci, Gündoğan Spor ve Bodrumspor yöneticileri ile şampiyon takımın futbolcuları katıldı.

U15 Muğla İli Şampiyonası’nda play-off maçları da dahil toplam 13 maçta 11 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Gündoğan Spor’un şampiyonluk yemeğinde, takımın teknik sorumlusuna ve başarılı futbolculara ödül verildi. Muğla İli Şampiyonu olan Gündoğan Spor U15 takımının teknik sorumlusu Tanju Çakıcı ve takım kaptanı Mehmet Oğuz'a ise plaket ve madalyasını “Sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” diyerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon takdim etti.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.