Kocadon engellilerle Gangnam dansı yaptı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, engelliler için düzenlenen gecede, "Gangnam Style" adlı şarkı eşliğinde dans etti.Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşlara ve ailelerine Bodrum Aksa Otel'de yemekli ve müzikli...

Kocadon engellilerle Gangnam  dansı yaptı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, engelliler için düzenlenen gecede, "Gangnam Style" adlı şarkı eşliğinde dans etti.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşlara ve ailelerine Bodrum Aksa Otel'de yemekli ve müzikli bir gece düzenlendi. Slow müzik eşliğinde yemek yiyen engelli öğrenciler daha sonra çalınan şarkılarla gönüllerince dans ederek eğlendi. Geceye Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demiröz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve 200 engelli öğrenci ve aileleri katıldı. Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Kaymakamının konuşmalarının ardından eğlenmeye başlayan engelli öğrenciler saatlerce pistten inmedi. Engelli öğrenciler daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u sahneye çağırdı. Öğrencileri kırmayan Kocadon da engelli öğrencilerle çiftetelli oynayıp zeybek gösterisi yaptı. Ardından son zamanlarda bütün dünyada fenomen olan "Gangnam Style" dansı yapan Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, geceye damgasını vurdu. Gece geç saatlere kadar süren yemekte doyasıya eğlenen engelli çocuklar güzel anılarla otelden ayrıldı.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.