Kocadon CHP’ye mi geçiyor?

Geçen yıl Haziran ayında polis tarafından belediyede yolsuzluk yapıldığı iddiası ile düzenlenen gözaltına alınan ve bir süre cezaevinde yatan Bodrum’un Demokrat Parti’li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Ankara’da CHP...

Kocadon CHP’ye mi geçiyor?

Geçen yıl Haziran ayında polis tarafından belediyede yolsuzluk yapıldığı iddiası ile düzenlenen gözaltına alınan ve bir süre cezaevinde yatan Bodrum’un Demokrat Parti’li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Ankara’da CHP Genel merkezinde Genel Başkan Kemal KIlıçdaroğlu ile bir araya gelmesi CHP’ye mi geçiyor dedikodularına neden oldu. 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un önümüzdeki yerel seçimlerde partisi Demokrat Partiden mi yoksa, CHP’den mi aday olacağı netlik kazanmazken, CHP il Başkanı Mustafa Öztürk, görüşmenin içeriği konusunda bilgi sahibi olmadığını söyledi. Öztürk, “Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Sayın Genel Başkanımızdan randevu talep etmiş ve Ankara’da bu görüşme gerçekleşmiş. Görüşmenin içeriği konusunda bilgi sahibi değiliz. İki kişinin arasında geçen bir konuşma ve görüşme. Bodrum’un sorunları da olabilir, üyelik de olabilir. Partimizin tüzüğü açık. Önce üyelik başvurusu yapılır. Üyelik başvurusu yapılıp yapılmadığı da Çarşamba günü yapılacak olan Parti Meclisi (PM) toplantısında ortaya çıkar. Eğer üyelik başvurusu yapıldı ise, parti meclisinde kabul edilip edilmeyeceği tartışılır. Bunun dışında adaylık başvurusu için de izlenecek yol bellidir. Tüzük ne gerektiriyorsa o yapılır” dedi.

Öte yandan Bodrum’da AK Parti ve MHP’nin yerel seçimlerde Kocadon’u yıkmak için dirsek temasında olduğu ileri sürülürken, Kocadon’un AK Parti ve MHP dirsek temasının ardından CHP Belediye Başkan adaylığı için CHNP Genel başkanı ile görüştüğü ileri sürüldü.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.