Kocadon, Büyükşehir’e göz kırpıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, il genelinde görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bodrum’da misafir etti. Kocadon, yaptığı konuşmada, 2019’a Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı...

Kocadon, Büyükşehir’e göz kırpıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, il genelinde görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bodrum’da misafir etti. Kocadon, yaptığı konuşmada, 2019’a Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olup olmayacağını “Ben hep Bodrum aşkıyla yanıp tutuşan Bodrum sevdalısıyım. Ama bugünkü şartlara baktığımızda artık Bodrum aşkı yetmiyor. Muğla aşkı ile yanıp tutuşmak lazım” sözleriyle açıkladı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, il genelinde görev yapan gazetecileri Bodrum’da bir otelde misafir etti. Yaklaşık 100 gazetecinin katıldığı gecede konuşan Kocadon, “Bir haberi Türkiye’ye iletebilmek için gece gündüz çalışıyorsunuz. Sizler esasında bizlerin, seçilmişlerin hem gözü hem kulağı hem de sesisiniz arkadaşlar” dedi.

Kocadon konuşmasına şöyle devam etti: “Bodrum aşkıyla, Bodrum sevdasıyla dolu olan bir kardeşinizim ben. Lakin bu Bodrum aşkı, maalesef bize yetmez oldu. Ve artık hep beraber diyoruz ki ‘Muğla aşkıyla yanıp tutuşalım, birlik beraberlik içinde olalım. Açık ve net bir şekilde söylüyorum, Muğla’ya Türkiye’nin ve dünyanın gündemine oturtan birbirinden değerli ilçeleri ile bir bütün olarak sahip çıkmak lazım, birlik beraberlik içinde olmak lazım. Ne aşık olmaktan korkun, ne de sevmekten. Çünkü sevginin saygının olduğu yerde güzellikler vardır. Hizmet için ise önce insanı sevmek gerekir. Biz işe bu yüzden insanımızı toprağımızı sevmekle başladık.  Bu yüzden en çok bu yüzden Bodrum sevdamızla Bodrum aşkımızla çıktığımız yolumuzda artık Muğla sevdası Muğla aşkı diyoruz”

Gecede Kocadon’un yanısıra Bodrum’dan bazı oda başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, gazeteciler cemiyeti başkanları da katıldı. Konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde eğlenen gazeteciler, geceyi Bodrum’da geçirdi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.