Kızılay Bodrum Şubesi açıldı

Türk Kızılayı Bodrum Şubesi yeni binası, Bodrum’un Konacık Mahallesi’nde açıldı. Açılışa Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Jandarma...

Kızılay Bodrum Şubesi açıldı

Türk Kızılayı Bodrum Şubesi yeni binası, Bodrum’un Konacık Mahallesi’nde açıldı. Açılışa Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Erol Ürküt, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Nihat Güzel, Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı M. Taylan Tüfek, Belediye Meclis Üyeleri ve eski Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile vatandaşlar katıldı. Konacık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Mareşal Fevzi Çakmak Paşa Caddesi No: 1/4 adresinde yer alan binanın açılışında konuşan Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Nihat Güzel, yeni binanın hazırlanmasında destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, kapanan eski Konacık Belediyesi'nin Başkanı Mehmet Tosun’a ve gönüllülere teşekkür etti. Güzel, ilerleyen zamanda Türk Kızılayı olarak doku bankası kurarak bunu da yaygınlaştıracaklarını sözlerine ekledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, açılışa katılan ve binanın hazırlanmasında destek olan protokol üyeleri ile vatandaşlara teşekkür ederek, “Bu güzel binanın temelini atan ve bu güzel günlere getiren belediye başkanı arkadaşım Mehmet Tosun'a tekrar merhabalar diyorum. Biz bu binayı hazır bulduk. Büyük bir emekle yapılmış olan bu binaya Bodrum Belediyesi olarak biz de katkı sağladık. Artık en büyük amacımız; bir şeyler olduktan sonra değil, olmadan önce tedbirler almak, bir deprem olduktan sonra değil, deprem olmadan önce önlemlerimizi almak. Bundan böyle olası afetlerden önce almamız gereken tüm tedbirleri oturup, konuşup Bodrum için yapılması gereken bütün hazırlıkları bu binada yapacağız. Bu binamız ayrıca Bodrum Halkının Kızılay’a vermiş olduğu değerin de bir göstergesi. En başta verdiği emeklerinden dolayı Bodrum Kızılay Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise, Türk Kızılay Bodrum Şubesi'nin hayırlı olmasını diledi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer de, başta Türk Kızılayı olmak üzere destek veren belediye başkanları ve gönüllülere teşekkür ederek, Türk Kızılayı’nın ülkemiz için önemini vurguladı.

Konuşmaların ardından binanın hazırlanmasında destek verenlere plaket verildi. Törende ayrıca bugüne kadar 45 kez kan bağışında bulunan Ufuk Akalın başta olmak üzere 10’dan fazla kan bağışçısına plaket verildi. Plaket töreninin ardından açılış kurdelesi kesilerek bina hizmete açıldı.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.