Kışın dansla ısınıyorlar

Bodrum Dans Kulübü, 122 çalışanı ve 3 bin kişiyi geçen kursiyerleri ile Bodrum'da aktiviteler düzenlemeye, konseptli partiler eşliğinde kış aylarına hareket kazandırarak Bodrum'a dans turları düzenlenmesine vesile olmaya devam...

Kışın dansla ısınıyorlar

Bodrum Dans Kulübü, 122 çalışanı ve 3 bin kişiyi geçen kursiyerleri ile Bodrum'da aktiviteler düzenlemeye, konseptli partiler eşliğinde kış aylarına hareket kazandırarak Bodrum'a dans turları düzenlenmesine vesile olmaya devam ediyor.

Bodrum Dans Kulübü, yaz aylarının heyecanını, hareketliliğini ve coşkusunu kış aylarında sürdürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Haftada 5 farklı dans gecesi düzenleyen Bodrum Dans Kulübü, Latin Dansları ve Sirtaki severleri her hafta Bodrum'a buluşturuyor.

Latin dansları branşı tarafından bu haftanın konsepti olarak belirlenen maskeli parti ile çevre il ve ilçelerden gelen onlarca dansçı gönüllerince eğlendiler. En yaratıcı maske yarışması ve doğum günü kutlaması eşliğinde devam eden Maskeli Parti gece 03.00 de sona erdi.

Geceye katılan dansçıların maskeleri ve makyajları rengarenk görüntüler oluşturdu. Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci gece hakkında yaptığı açıklamada, “Bodrum'da kış aylarında hayat yok diyenlere inatla kış aylarında aktiviteler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu aktivitelerimizin birçoğunda farklı illerdeki derneklerle ve Bodrum'da faaliyet gösteren derneklerle de ortak çalışmalar yürütüyoruz. Bu akşam bunun örneklerinden birisini daha yaşama şansı bulduk. Muğla'da faaliyet gösteren Rota Dans kulübünün değerli yöneticileri ve dansçıları ile Bodrum'da faaliyet gösteren Karia Dans Kulübü ile Baila Dans Akademi eğitmen ve kursiyerlerini gecemizde ağırladık. Bodrum'da gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi farklı il ve ilçelerdeki halka ulaştırmamızı sağlayan siz değerli basın mensuplarına ve gecemize katılan tüm dans severlere teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bodrum Dans Kulübü Latin Dansları Bölümü, 14 Aralık Cumartesi akşamı, Bodrum Ticaret Odası, Kent Konseyi Kadın Meclisi, KADEM ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin destekleri ile ‘Kadına Şiddet’ konulu düzenleyecekleri gecenin de hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.