Kiraz Festivali başlıyor

Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 15’ncisi düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali yine dolu dolu geçecek. Cumartesi günü saat 19.30 da Fethiye Belediyesi Mehteran Takımıyla başlayacak olan etkinlikler, tasavvuf müziği konseri,...

Kiraz Festivali başlıyor

Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 15’ncisi düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali yine dolu dolu geçecek. Cumartesi günü saat 19.30 da Fethiye Belediyesi Mehteran Takımıyla başlayacak olan etkinlikler, tasavvuf müziği konseri, iftar yemeği ve Mevlana semazen gösterisiyle devam edecek.

Fethiye Belediyesi Büyükşehir yasası öncesinde yapılan etkinlikleri devam ettirmeye devam ediyor. Bu yıl 15’ncisi düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali yine dolu dolu geçecek. Adını Nif bölgesinde yetiştirilen Kiraz meyvesinden alan festival 27 Haziran Cumartesi günü saat 19.30 da kutlanmaya başlanacak. Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeğinin de verileceği etkinlikler kapsamında Belediye Mehteran Takımı köy içinden mini bir konser verecek. FBKM sanatçısı Osman Batur Keser tarafından tasavvuf konseriyle devam edecek etkinlikler Mevlana semazen grubunun sema gösterisi ve ilahi konseriyle son bulacak.

Bu haber toplam 399 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.