Keramettin Yılmaz’a karşılama

Türkiye genelinde siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberler yapan Mebus Haber Dergisi kuruluşunun 10. yılında tüm ülke genelindeki belde başkanları arasından Ölüdeniz...

Keramettin Yılmaz’a karşılama

Türkiye genelinde siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberler yapan Mebus Haber Dergisi kuruluşunun 10. yılında tüm ülke genelindeki belde başkanları arasından Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’ı yılın En iyi Belde Belediye başkanı seçti.

Ankara’da ödülünü CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in elinden alıp Fethiye’ye dönen Ölüdeniz Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz’a  partililer ve vatandaşlar davullu zurnalı muhteşem bir karşılama düzenlediler. Ankara Dönüşünde Karaçulha Akdeniz Bölge Hal birliği kavşağında düzenlenen karşılama töreninde vatandaşlar ellerindeki pankartlarla Ölüdeniz Belediye Başkan ve Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz’a Davul zurna eşliğinde ellerindeki “Partimiz Ne olursa Olsun Başkanımız Keramettin Yılmaz Olsun.” “ Seninle Gurur Duyuyoruz”, “En büyük Başkan Keramettin Başkan” “ Fethiye’nin Evladı, İçimizden Biri” gibi afişlerle destek verdiler. Düzenlenen Karşılama Törenine Kumluova Belediye Başkanı ve CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Seki Belediye Başkanı Veli Yıldız, CHP Eski İlçe Başkanı ve 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Fethiye Belediye Başkan Adayı Olan Yusuf Ziya Hıra da katılarak Keramettin Yılmaz’a destek verdiler.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.