Kent Konseyi Bayır’daydı

Muğla Kent Konseyleri Birliği ve Bayır Belediyesi işbirliğinde yöre halkına, Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte köy olmaktan çıkan ve her biri mahalle’ye dönüşen köyleri Büyükşehir Yasası ve diğer...

Kent Konseyi Bayır’daydı

Muğla Kent Konseyleri Birliği ve Bayır Belediyesi işbirliğinde yöre halkına, Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte köy olmaktan çıkan ve her biri mahalle’ye dönüşen köyleri Büyükşehir Yasası ve diğer yasal düzenlemelerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muğla Kent Konseyleri Birliği Başkanı Hamdi Topçu’nun bilgilendirdiği toplantıya Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda yöre halkı katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, Kent Konseyleri Birliği kentlerdeki insanların huzuru için yaşayışlarını kolaylaştıran, insanlarla belediyeler arasında bir köprü oluşturduğunu, insanların rahatı ve huzuru için çalıştığını belirtti. Çoban; “Büyükşehir yasasıyla artık köyler ve belde belediyeleri kalkıyor. Kent Konseyleri Birliği’nin çalışma alanları daha da genişliyor. Çalışma alanları artık sadece şehirlerde değil, köyleri ve beldeleri de kapsayacak. Bu nedenle kent konseyini tanıtmak, halkla kaynaştırmak, görevleri nedir konularında halk bilgilendiriliyor. Biz belediye olarak bu hizmete ortam sağladık. Halkın katılımı çok iyi. Bundan sonraki çalışmalarda halkın istekleri olursa nereye gidecekler, nasıl bir iş birliği yapılacak konularında halkımıza bilgiler veriliyor” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.