Kent Belleği Müzesi çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesince Çöllüoğlu Hanı içerisinde kurulması planlanan Kent Belleği Müzesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.Müze kurulması ile ilgili görevlendirilen Prof.Dr.Engin Berber İlçedeki Kamu Kurum ve Kuruluşları,Sivil...

Kent Belleği Müzesi çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesince Çöllüoğlu Hanı içerisinde kurulması planlanan Kent Belleği Müzesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Müze kurulması ile ilgili görevlendirilen Prof.Dr.Engin Berber İlçedeki Kamu Kurum ve Kuruluşları,Sivil Toplum Kuruluşları,Siyasi Partiler ve kentin ileri gelenlerine yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.Berber’in son ziyareti Adalet ve Kalkınma Partisine oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ile Adalet ve Kalkınma Partisine gelen Berber’i İlçe Başkanı Levent Akyer ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.Berber ziyaret sırasında önce kendisini tanıtıp daha sonra da Kent Belleği Müzesi hakkında bilgiler aktardı.

AKP İlçe Başkanı Levent Akyer ziyaret için Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve Prof.Dr. Engin Berber’e teşekkür etti.

Akyer; “Milas Belediyesince başlatılan bu çalışmayı bizlerde destekliyoruz.Her ne kadar ayrı düşüncelere sahip Siyası Partileri temsil etsek de burada ortak paydamız Milas.Bu tarih bizim,bu kültür bizim.Kent Belleği Müzesi çalışmalarında üzerimize düşeni yapmaya hazırız.Bu konuyu yönetim kurulu toplantısında ele alıp gereken çalışmaları hemen başlatacağız”dedi.

Akyer  ayrıca bu hafta sonu Yatağan’da oynanacak olan futbol maçına Gençlik Kolları ile birlikte gidip Yeni Milas Spor’a destek vereceklerini de dile getirdi.

Kent Belleği Müzesi ile ilgili bilgilendirme ziyaret ve toplantıları bu ay sonuna kadar devam edecek.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.