Kemer takmayan sürücülere simülasyon cezası

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, emniyet kemeri takmayan sürücüleri ceza olarak simülasyon aracına bindirdi.Belediye meydanında uygulama yapan trafik ekipleri, emniyet kemeri takmayan sürücüleri durdurarak emniyet...

Kemer takmayan sürücülere simülasyon cezası

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, emniyet kemeri takmayan sürücüleri ceza olarak simülasyon aracına bindirdi.

Belediye meydanında uygulama yapan trafik ekipleri, emniyet kemeri takmayan sürücüleri durdurarak emniyet kemeri takmaları hususunda sözlü uyarıda bulundu. Yapılan uyarıların ardından sürücüler, simülasyon aracına bindirilerek 10 km hızla giden bir aracın takla atma anını birebir yaşadı. Araçta takla atan sürücüler, emniyet kemeri takmadıklarına bin pişman oldu. Simülasyon aracında kaza anını yaşayan sürücüler, uygulamayı çok doğru bulduklarını ve her ne olursa olsun bundan sonra emniyet kemeri takacaklarını belirtti. Araca bindirilen bir sürücü ise esprili bir dille, “Araçta ters döndüm ve ayaklarım yukarıda kaldı, onun yerine cezayı yemek isterdim” dedi.

Kaza anını birebir yaşayan sürücüler, Komiser Fevzi Söztutar’ın uyarılarını dinledikten sonra araçlarına biner binmez emniyet kemerlerini takıp yollarına devam etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.