Kazazede ayakkabılarını bırakarak kaçtı

Fethiye’de meydana gelen kaza sonrası ilginç bir olay yaşandı. Kazanın şokunu üzerlerinden atamayan yaralı ayakkabılarını çıkardıktan sonra kaza arkadaşı ile birlikte kaza yerinden kaçtılar.Fethiye ilçesinde, takla atan...

Kazazede ayakkabılarını bırakarak kaçtı

Fethiye’de meydana gelen kaza sonrası ilginç bir olay yaşandı. Kazanın şokunu üzerlerinden atamayan yaralı ayakkabılarını çıkardıktan sonra kaza arkadaşı ile birlikte kaza yerinden kaçtılar.

Fethiye ilçesinde, takla atan araçtan yaralı kurtulan iki kişi ambulansı beklemeden ayakkabılarını bırakıp kaçtı. Elindeki tek ayakkabıyla çevrede yaralı arayan polis, birini ayağı çıplak vaziyette kaçarken yakaladı.

Ölüdeniz’den Fethiye istikametine giden Mustafa Özkan idaresindeki 48 PF 749 plakalı araç, Oluklu mevkiinde dikkatsizlik ve aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak takla attı. Yoldan geçerken kazayı gören diğer sürücüler, yaralılara müdahale edilmesi için 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kaza mahallinde ambulansın gelmesi beklenirken; sürücü Mustafa Özkan ile yanındaki ismi öğrenilemeyen arkadaşı, kendi imkanlarıyla aracın içinden çıkarak hızla bölgeden uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıların kaçtığını öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Ayakkabılar ve yaralılar arandı

Takla atan aracın direksiyonu ile ön camı arasında sıkışmış tek spor ayakkabıyı göre polisler, ayakkabının yaralılardan birisine ait olabileceği ihtimali üzerine çevrede araştırma başlattı. Tek ayakkabıyı eline alan polis ekipleri, aracın altı ve olay yeri çevresinde dakikalarca yaralı aradı.

Yaralıların uzaklaşma ihtimali üzerine arama sahası genişletildi. Karayolu üzerinde kontrollerini sürdüren polisler, sürücü Mustafa Özkan’ı kaza mahallinin birkaç kilometre ilerisinde tek ayağı çıplak vaziyette ilerlerken gördü. Takla atan aracının yanına getirilen Özkan, polisin yardımıyla ayakkabısını giyerken kazanın şokuyla ne yaptığını hatırlayamadığını ileri sürdü. Hafif yaralı Mustafa Özkan, ayakta tedavi edilmesinin ardından ifadesinin alınması için Fethiye Emniyet İlçe Müdürlüğü’ne götürüldü. Kayıp olan diğer yaralının bulunması için aramaların devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.