Kaza ailesine kavuşturdu

Bodrum’da meydana gelen kaza güzel bir olay yaşanmasına da neden oldu. Kaza, Orhan Barış adlı vatandaşı kendisini 8 yıldır arayan ailesine kavuşturdu.Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası beyin ameliyatı...

Kaza ailesine kavuşturdu

Bodrum’da meydana gelen kaza güzel bir olay yaşanmasına da neden oldu. Kaza, Orhan Barış adlı vatandaşı kendisini 8 yıldır arayan ailesine kavuşturdu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası beyin ameliyatı olan Orhan Barış, hastanenin ailesine ulaşması ile birlikte 8 yıldır kendisini arayan ailesine kavuştu.

Bodrum'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Orhan Barış (42), beyin ameliyatına alındı. Üzerinde yapılacak işlemler için kimlik bulunamayan Barış'ın kendine geldikten sonra ismi ve soyadı öğrenildi. Hastane yetkilileri Bodrum Nüfus Müdürlüğü’nden Barış’ın aile bilgilerine ulaşırken, durumu öğrenen ailenin 8 yıldır oğullarını aradığı öğrenildi. Büyük bir sevinç yaşayan aile haberi alır almaz Afyonkarahisar'dan Bodrum'a gelirken, yıllardır çocuklarına ulaşmak için büyük çaba sarf eden Barış ailesi oğullarına kavuşarak hasret giderdi.

Anne: çocuğuma kavuştum

Yıllar sonra oğluna kavuşan Şerife Barış 8 yıl boyunca oğullarını aradıklarını ifade ederek, “Allah'a çok şükür çocuğuma kavuştum. En son yedi-sekiz yıl önce görüşmüştük. Bundan sonra pek konuşacak bir şey yok. Doktorlar haber verdi ve kavuştuk. Çok heyecanlıyım, ana yüreği işte. Ağabeyleri ve kardeşleri aramak için her yere başvurdu. Dün bize haber verdiler oğlunuz Orhan Barış hastanede diye. Biz de gece 12’de binip geldik ve çocuğuma kavuştum” dedi.

Bir haftadır tedavi altındaydı

Hastaya bakan hemşire Gamze Ural ise hastanın yaklaşık bir haftadır tedavi altında olduğunu belirterek, “Biz ilk olarak hastanın kimsesiz olduğunu sandık. Sonra sosyal hizmetler kurumundan Arzu hanıma başvurduk. Arzu hanım da kimlik bilgilerine ulaştıktan sonra ailesine ulaşarak telefon etmiş. Anne ve baba da dün akşam yola çıkarak bugün sabah buraya geldi. Hasta kafa travması tanısı ile hastanemize başvurmuş. Şu anda genel durumu iyi, dikişleri alındıktan sonra tedavi edilecek” dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin de, hastanın bir hafta önce hastaneye beyin travması nedeniyle geldiğini ve beyin cerrahı tarafından ameliyat edildiğini kaydetti. Şahin, “Hastanın ameliyat sırası ve sonrasında kimsesi yoktu. Daha sonra sosyal hizmet uzmanımızın çalışması ile ailesini bulduk. Fakat uzun zamandır görüşmediklerini öğrendik. Bu da ilginç bir tesadüf oldu; hem hasta hem de ailesi açısından. Biz de böyle bir şeye vesile olduğumuz için mutluluk duyduk. Hastamızın durumu oldukça iyi, yakında taburcu edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.