Kaymakamlık önünde zincirli eylem

Bodrum ilçesinde sekiz yaşındaki oğlunun meyhanede yetişmesine tepki gösteren baba kendini kaymakamlık önünde zincirledi.Bodrum’da yıllardır eski eşinin kızını kaçırdığını iddia ederek zincirli eylemler yapan Mustafa Yılmaz...

Kaymakamlık önünde zincirli eylem

Bodrum ilçesinde sekiz yaşındaki oğlunun meyhanede yetişmesine tepki gösteren baba kendini kaymakamlık önünde zincirledi.

Bodrum’da yıllardır eski eşinin kızını kaçırdığını iddia ederek zincirli eylemler yapan Mustafa Yılmaz (46), bu sefer annesinin yanında kalan oğlunun meyhane köşelerinde büyüdüğünü iddia ederek eylem yaptı. Bodrum Kaymakamlığı önündeki merdiven demirlerine kendini zincirleyen Yılmaz, oğlu E.Y'nin buradan kurtarılmasını istedi. Elinde oğlunun meyhanede çekilmiş fotoğrafları ve video kayıtları olduğunu belirten Yılmaz, oğlunun annesi ile birlikte meyhanede çekilmiş fotoğraflarını gösterdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Yılmaz’ı ikna ederek zincirin kilidini açmasını istedi ancak Yılmaz kilidin anahtarlarını denize attığını belirtti. Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın üstüne gidecekleri sözünü verdi. Kilitlerin anahtarları olmaması nedeni ile itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekipleri kaymakamlık önüne gelerek zincirleri kırdı. Polisler, çocuğu babası Yılmaz'la birlikte Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Tekne yapım ustası olan Yılmaz, eski eşi Pınar Ö’nün meyhanede çalıştığını ve oğlunun da annesinin çalıştığı meyhanede büyüdüğünü belirterek şöyle konuştu: “Ben 4 yıl cezaevinde kaldım. Cezaevinden çıktıktan sonra oğlumun annesiyle meyhane köşelerinde yaşadıklarını öğrendim. Bir anne bu kadar vicdansız olabilir mi? Çocuğum alkol ve sigara ortamında yetişiyor. Yetkililere sesleniyorum bu duruma el koysunlar ve çocuğumu oradan kurtarsınlar. Ben çocuğumu 15 günde bir görebiliyorum velayeti annesinde olduğu için. Ama artık bu duruma dayanamıyorum. Başvurmadığım yer kalmadı. Bodrum Kaymakamlığı’na, savcılığa, Bakanlığa mektup yazdım ama bir sonuç alamadım. Ben sesimi duyurmaya çalışıyorum ve çocuğumu meyhaneden uzak tutma çabasındayım.”

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.