Kaymakam öğrencilerle ağaç dikti

Muğla’nın Yatağan İlçesinde 21 Mart Ormancılık günü dolaysıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, öğrencilerle ağaç dikti.Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen törende, Yatağan Orman İşletme...

Kaymakam öğrencilerle ağaç dikti

Muğla’nın Yatağan İlçesinde 21 Mart Ormancılık günü dolaysıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, öğrencilerle ağaç dikti.

Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen törende, Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü şefleri Fatih Özcan ve Erol Sönmez, ormanlarla ilgili bilgi verdiler, sunum yaptılar.  Öğrenciler günün anlamı ile ilgili şiirler okudular. Daha sonra açık alanda öğrencilere bir fidanın nasıl dikileceği ayrıntılı olarak tarif edilip anlatıldı. Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, öğrencilerle ağaç dikti.

Törene, Yatağan Orman İşletme Müdürü Doğan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, Orman personeli, okul Müdürü Yusuf Benli ve öğrenciler iştirak etti.  Ağaç dikimi sonunda öğrencilere meyve suyu ve yiyecek ikramı yapıldı. Yatağan Orman İşletme Müdürü Doğan Demir; ‘Ormancılık  haftası etkinlikleri dolaysıyla tüm köy okullarına  binlerce fidan dağıtıp çocuklara ağaç sevgisi  aşıladık. Etkinliklerimiz devam edecek sevindirici olan İlçemizde orman yangınlarının her geçen yıl azalmasıdır. Bunda Halkımızın bilinçlenmesinin büyük katkısı var’ dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.