Kaymakam Arslan, şampiyonları ağırladı

Muğla Liselerarası Basketbol Şampiyonasında Muğla Merkez Grubunda Özel Yönelt Kolejini 101-19, Sosyal Bilimler Lisesini 103-37, Fen Lisesini 128-39 yenerek 1.olup İl Şampiyonasına katılan ve ardından İl Şampiyonasında Çeyrek...

Kaymakam Arslan, şampiyonları ağırladı

Muğla Liselerarası Basketbol Şampiyonasında Muğla Merkez Grubunda Özel Yönelt Kolejini 101-19, Sosyal Bilimler Lisesini 103-37, Fen Lisesini 128-39 yenerek 1.olup İl Şampiyonasına katılan ve ardından İl Şampiyonasında Çeyrek Finalde Bodrum Anadolu Lisesini 99-39, Yarı finalde Özel Bodrum Uğur Kolejini 103-23 finalde de Fethiye Özel Hatem Kolejini 101-29 yenerek Muğla İl Şampiyonu olan Menteşe Özel Final Lisesi Oyuncularını Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan Makamında kabul etti.

Özel Final Lisesi Kurucusu Ali Çoşkun,Beden Eğitimi Öğretmeni İhsan Yıldız, Antrenörü Onur Metin ve Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünden Spor Uzmanı Erhan Okur'un da hazır bulunduğu kabulde, Menteşe Kaymakam'ı Zeki arslan Şampiyon Basketbolcuları ödüllendirdi.

Uzun yıllardır Muğla merkezden bir şampiyon çıkmadığını öğrendiğini belirten Kaymakam Zeki Arslan; “ İlk yılında Final Lisesi'ni elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Özel Final Lisesi 12-19 Nisan 2016 tarihinde Uşak İlinde yapılacak olan Türkiye Liseler elemelerinde ilimizi temsil edecekler kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Kabulden duyduğu mutluluğu dile getiren Özel Final Lisesi Kurucusu Ali Çoşkun, Kaymakam Zeki Arslan'a teşekkür ederek, takımlarının Uşak'tan da başarılı olarak döneceklerine inandıklarını belirtti.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.