Kayıp çoban hala bulunamadı

Seydikemer ilçesinde hayvanlarını otlatmak için evinden ayrılan ve 4 gündür haber alınamayan çoban için köylülerin yanı sıra Muğla İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı komando timleri de arama başlattı.Seydikemer ilçesinde...

Kayıp çoban hala bulunamadı

Seydikemer ilçesinde hayvanlarını otlatmak için evinden ayrılan ve 4 gündür haber alınamayan çoban için köylülerin yanı sıra Muğla İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı komando timleri de arama başlattı.Seydikemer ilçesinde 4 gün önce kaybolan çoban için başlatılan seferberlik genişleyerek devam ediyor. Arama çalışmalarına komandolar da katıldı.Karadan 100’e yakın Komando ve Jandarmanın yanı sıra AFAD ekibi de sarp ve kayalık bölgede arama çalışmalarında katılırken havadan da Orman Yangın Söndürme helikopteri bölgeyi didik didik tarıyor. Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken Komandolar ve halkın katıldığı arama çalışmalarını yakından izliyor. Geçtiğimiz Cuma günü sabah erken saatlerde Boğaziçi Mahallesindeki evinden hayvan otlatmak için ayrılan evli 2 çocuk babası Niyazi Gök (40) geri dönmeyince ailesi jandarma ekiplerinden yardım istedi. Boğaziçi ve çevredeki 3 mahalleden çok sayıda vatandaşla birlikte jandarma ve Fethiye AKUT gece gündüz çoban Niyazi Gök’ü aramasına rağmen herhangi bir ize rastlayamadı.

2 ayrı Jandarma iz takip köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarından sonuç alınamayınca İl Jandarma Alay Komutanlığı harekete geçti. Muğla İl Jandarma Alay Komutanlığı Komando Bölüğü ve Seydikemer Jandarma Karakolundan askerlerle birlikte 100’e yakın asker’in yanı sıra 4 mahalle halkı karadan kayıp çoban Niyazi Gök’ü aramayı sürdürdü. Bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle Fethiye’de konuçlu Orman Yangın Söndürme Helikopteri de havadan arama çalışmalarına katıldı. Muğla İl Afet Müdürlüğü (AFAD) ekibide Komandolarla birlikte aşırı sıcak altında arama çalışmalarına katıldılar. Boğaziçi Mahalle Muhtarı Yusuf Yüreğil, 4 günden bu yana kayıp çoban Niyazi Gök’ü aradıklarını ancak herhangi bir ize rastlayamadıklarını söyledi.

Kaymakam Muammer Köken de, kayıp Çoban Niyazi Gök’ü bulabilmek için her türlü imkanları seferber ettiklerini, karadan komandoların yanı sıra havadan da helikopterle arama çalışmasını sürdürdüklerini belirtti.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.