Kavaklıdere Spor Salonu bitmek üzere

Kavaklıdere ilçesindeki iki büyük proje olan Kapalı Spor Salonu ve TOKİ 2. Etap konutları tamamlanma noktasına geldi. 500 kişilik kapalı spor salonuna da kavuşmak üzere. İlçedeki okullar başta olmak üzere ilçe halkının da...

Kavaklıdere Spor Salonu bitmek üzere

Kavaklıdere ilçesindeki iki büyük proje olan Kapalı Spor Salonu ve TOKİ 2. Etap konutları tamamlanma noktasına geldi. 500 kişilik kapalı spor salonuna da kavuşmak üzere. İlçedeki okullar başta olmak üzere ilçe halkının da hizmetine sunulacak olan kapalı spor salonu ile bir tesis daha ilçeye kazandırılmış olacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Muğla İli Kavaklıdere ilçesinde 2.Etap TOKİ Konutlarının karşısında yapılmakta olan Kavaklıdere Kapalı Spor Salonu inşaatı tamamlanmak üzere. Kaba inşaatının tamamen bitirilmesinin ardından çevre düzenlemesi ve ince işçiliğinin başlatılmasıyla kısa sürede hizmete girecek olan kapalı spor salonunu Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Ozan Balcı, Kavaklıdere AK Parti İlçe Başkanı Murat Burhan ile birlikte gezdiler.

Tesisin inşaatını inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti İl başkanı Nihat Öztürk, Kavaklıdere’ye hizmetin ve tesisler kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. Öztürk, Gençlik Spor Bakanlığı’nın ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün son yıllarda Muğla büyük hizmetler getirdiği ve büyük spor tesislerinin birer birer boy gösterdiğini söyledi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’de Gençlik Spor Bakanlığı, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in büyük emekleri ve katkıları sonucunda ilçeye bir tesis daha kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını belirtti. Demir, “Kapalı spor salonumuza kavuşmamıza vesile bütün değerli siyaset ve devlet adamlarına minnet  duyuyor ve teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.