Kasksız sürücü canından oldu

Milas’ta meydana gelen kazada motosikletli sürücü ile aynı istikamette hareket halinde bulunan araç aniden tali yola girmek isteyince kasksız motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kasksız sürücü olay...

Kasksız sürücü canından oldu

Milas’ta meydana gelen kazada motosikletli sürücü ile aynı istikamette hareket halinde bulunan araç aniden tali yola girmek isteyince kasksız motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kasksız sürücü olay yerinde can verdi.

Milas ilçesi Halilbey Bulvarı üzerinden İzmir istikametine seyir halinde olan Mehmet İncesözlü’nun kullandığı 48 KY 244 plakalı motosiklet ile aynı istikamete devam eden Mehmet Karahasanoğlu idaresindeki 09 DK 454 plakalı otomobil çarpıştı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre sol şeritten aniden tali yola girmek isteyen Karahasanoğlu, sağ şeritte motosikletiyle hareket halinde olan İncesözlü’nün önüne doğru geçmesi ile kaza meydana geldi. Çarpmanın etkisi ile savrulan İncesözlü yol kenarındaki direğe ve kaldırıma çarparak  ağır yaralandı.

Kazada, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü İncesözlü'ye olay yerinden geçen bir doktor kalp masajı yaparak müdahale etmesine rağmen yaklaşık 10 dakika kalp masajı yapılan İncesözlü, kurtarılamadı.

Olay yerine kısa sürede ulaşan Mehmet İncesözlü’nün yakınları sinir krizi geçirirken, otomobil sürücüsü Karahasanoğlu,gözaltına alındı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.