Karne töreni mahalle okulunda yapıldı

Yatağan’da Karne töreni İlçe’den 20 kilometre uzaklıkta Kadıköy Mahallesinde, 1.2.3.4. sınıfların okuduğu ve Ana sınıfı bulunan toplam 37 öğrenci 3 öğretmenin bulunduğu İlkokulda yapıldı.Kaymakam Gökay Özkan, Cumhuriyet...

Karne töreni mahalle okulunda yapıldı

Yatağan’da Karne töreni İlçe’den 20 kilometre uzaklıkta Kadıköy Mahallesinde, 1.2.3.4. sınıfların okuduğu ve Ana sınıfı bulunan toplam 37 öğrenci 3 öğretmenin bulunduğu İlkokulda yapıldı.

Kaymakam Gökay Özkan, Cumhuriyet Baş Savcısı Arda Deveci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, şube müdürleri Mustafa Akdere, Abdullah Yılmaz, okul müdürü Mesut Kibar, muhtar Erdoğan Şahin ve velilerin katılımıyla yapıldı.

Önce Sınıfları gezen Kaymakam ve beraberindekiler okul müdürü Mesut Kibar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.  Kaymakam Özkan, öğrencilerle tek -tek ilgilenerek büyüyünce hangi mesleği seçmek istediklerini ve hangi takıma tuttuklarını sordu. Daha sonra öğrencilere karneleri dağıtıldı ve toplu resim çekildi.

Eğitimin her şeyden önce geldiğini eğitime önem veren toplumların daha çabuk kalkındığını belirten Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan; ‘Kadıköy Mahallesi İlkokulumuzu temiz, tertipli bakımlı, düzenli buldum. Görev yapanları kutluyorum. Benim öğretmen ve öğrencilere tavsiyen şudur ki matematik dersi çok önemli matematiği iyi çalışsınlar önemsesinler matematik sorularını çözen öğrencinin hedefine ulaşması daha kolay olur’dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.