Karısını öldüren zanlı tutuklandı

Fethiye’de oy kullandıktan sonra evine dönen ve ayrı yaşadığı eşini öldüren zanlı yapılan takip sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan H.R. M, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanma davası...

Karısını öldüren zanlı tutuklandı

Fethiye’de oy kullandıktan sonra evine dönen ve ayrı yaşadığı eşini öldüren zanlı yapılan takip sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan H.R. M, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanma davası açtığı eşi Selcan Milaslıoğlu’nu 30 mart yerel seçimlerinin yapıldığı günü çocuğunun gözü önünde öldüren katli zanlısı eş çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pazar günü bir buçuk yaşındaki çocuğunu göstermek ve oy kullanmak için ayrı yaşadığı eşi Belcan Milaslıoğlu'nu çağırdıktan sonra bıçakla boğazını keserek öldüren katil zanlısı daha fazla kaçamadan polis tarafından yakalanmıştı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş bürosu ekipleri olayın ardından H.R.M’yi Fethiye ve köylerinde tam 12 yere operasyon düzenleyerek sıkı bir araştırmaya girişti. Daha fazla kaçamayacağını anlayan 32 yaşındaki H.R. Milaslıoğlu avukatını arayıp polisle birlikte Fethiye Cumhuriyet Savcılığına teslim oldu. Sıkı güvenlik önlemleri altında Fethiye Asayiş Büro Amiri Ali Can Birincioğlu ve avukat Aydın Tilkici ile birlikte Fethiye Adliyesine getirilen H.R.M, daha sonra doktor raporu için Fethiye Devlet Hastanesine götürüldü. Hastane çevresinde çevik kuvvet ekipleri ve asayiş büro ekipleri gözetiminde sıkı güvenlik önlemleri altında sağlık raporunun alınmasının ardından H.R. Milaslıoğlu ifade için tekrar Cumhuriyet Savcılığına götürüldü. İfadesi alınan H.R.M, tutuklanması talebi ile sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Fethiye Kapalı Cezaevine konuldu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.