Karıa Yolu Fuarda tanıtılıyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 2006 yılında ilk defa katıldığı EMITT(Doğu Akdeniz Uluslar arası Seyahat ve Turizm Fuarı)  fuarına bu yıl 2. kez katılımda bulunuyor. MUTSO Turizm projesi olan Karia Yolunu tüm dünyaya tanıtmak...

Karıa Yolu Fuarda tanıtılıyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 2006 yılında ilk defa katıldığı EMITT(Doğu Akdeniz Uluslar arası Seyahat ve Turizm Fuarı)  fuarına bu yıl 2. kez katılımda bulunuyor. MUTSO Turizm projesi olan Karia Yolunu tüm dünyaya tanıtmak için TÜYAP’ta  18. kez kapılarını açan EMITT Seyahat ve Turizm Fuarında 10 m2 lik standıyla yer aldı. Turizm sektörü açısından hem tüketicileri, hem tur operatörlerini bir araya getiren önemli bir turizm organizasyonu olan EMITT  Seyahat ve Turizm Fuarını geçtiğimiz yıl 131 bin kişi ziyaret etmişti.

65 bin M2 kapalı alanda, 70 ülkeden 4 bin 500 katılımcının yer aldığı ve 4 gün sürecek olan EMITT 2014 Fuarı hakkında bilgi veren MUTSO Başkanı Bülent Karakuş” 2006 yılında ilk defa katıldığımız, dünyanın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan ve önümüzdeki yıllarda ilk üçe girmeyi hedefleyen EMITT Fuarı‘nda bu yıl turizm projemiz olan Karia Yolu’nu tanıtmak amacıyla katılımda bulunmaktayız. Katılımcılarını tur operatörleri, seyahat acenteleri, oteller ve zincir oteller, hava yolları, cruise firmaları, turistik beldeler, uluslararası tanıtım ofisleri, araç kiralama firmaları, hastaneler ve turizm sektörüyle tüm kuruluşların oluşturduğu EMITT Fuarının bu açıdan İlimizin ve projemizin tanıtımına fırsat oluşturacağı inancındayım. Yerelde İlimiz açısından ve ülkemiz turizmi açısından klasik turizm anlayışının değiştirilmesi adına projemizin alternatif turizmde bir marka olacağına inanıyoruz. 2014 yılında planlanan tanıtım faaliyetlerimiz, 5/9 Mart 2014 ITB Berlin Fuarı ve 04/07 Kasım 2014 Londra Turizm Fuarına katılım ile devam edecektir.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.