Karakuş, Ormanspor’un 100. Üyesi

Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş düzenlenen törenle Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Ormanspor Basketbol Kulübüne üye oldu.Muğla Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen törenle Muğla...

Karakuş, Ormanspor’un 100. Üyesi

Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş düzenlenen törenle Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Ormanspor Basketbol Kulübüne üye oldu.

Muğla Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen törenle Muğla Ormanspor Kulübüne üye olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’a Üyelik Beratı Muğla Ormanspor Kulübü As Başkanı Devrim Karakuş tarafından verildi. Beratın ardından Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’a kulübün atkısını taktı.

Muğla’nın en önemli isimlerinden birisinin Muğla Ormanspor Kulübüne üye olmasından dolayı son derece büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Muğla Ormanspor Kulübü As Başkanı Devrim Karakuş; “ İlimizi Türkiye Basketbol 2.Liginde temsil eden Muğla Ormanspor artık bütün Muğla’ya mal olmuş önemli bir takım. Sayın başkanım da bizleri kırmayarak üyelik teklifimize olumlu cevap verdi. Kulübümüzün 100.üyesi olarak aramıza katıldı. Artık her gün gelişen büyük bir aileyiz. Sayın Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bülent Karakuş’a çok teşekkür ediyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.” dedi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ise; “Her gün gelişmekte olan ilimizde diğer bir çok ilde olamayan bir basketbol 2.Lig temsilcisi olması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Muğla, sporun her dalında yükselmeli, Muğlalı gençler spor ile yetiştirmelidir.

Biz Muğla Sanayi ve Ticaret Odası olarak sporun ve sporcunun yanındayız. Ormanspor sadece 2.lig takımı ile değil alt yapılara verdiği önem ve çalışmaları ile göz dolduruyor. Bırakın her şeyi 50 gencimizi, 50 çocuğumuzu Ormanspor aracılığı ile basketbola, spora yönlendirebilirsek ne mutlu bize, bu konuda üzerimize düşen her şeyi fazlası ile yerine getireceğiz. Bizleri de üyeliğe kabulleri nedeni ile tüm camiaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. “ diye konuştu.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.