Karakuş, AK Parti MKYK’da

AK Parti’de Pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kongre sonrası partide İkinci Recep Tayyip Erdoğan dönemi resmen başladı. Erdoğan bundan böyle hem cumhurbaşkanlığını hem de AK Parti Genel Başkanlığını yürütecek.Yapılan...

Karakuş, AK Parti MKYK’da

AK Parti’de Pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kongre sonrası partide İkinci Recep Tayyip Erdoğan dönemi resmen başladı. Erdoğan bundan böyle hem cumhurbaşkanlığını hem de AK Parti Genel Başkanlığını yürütecek.Yapılan kongrede partinin yönetim organları da seçilirken Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş 50 kişiden oluşan MKYK Üyeliğine seçildi. Karakuş’un yönetime girmesi Muğla ve ilçelerinde sevinçle karşılandı.

AK Parti’de İkinci Recep Tayyip Erdoğan dönemi resmen başladı. Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen 3. Olağanüstü Genel Kongrede Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Başkanlığına seçildi. Erdoğan bundan böyle hem Cumhurbaşkanlığı hem de AK Parti Genel Başkanlığı görevlerini yürütecek. Genel kurulda AK Parti’nin yönetim organlarında da büyük bir revizyona gidildi. Bu değişimin yapılacak olan il ve ilçe kongrelerine ve milletvekilliklerine de yansıyacağı belirtiliyor.

AK Parti Genel Kongresinde Muğla’yı sevindiren bir gelişmede yaşandı. Muğla TOBB yönetim organlarında da bir çok görevi bulunan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, AK Parti’nin 50 kişiden oluşan Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi. Karakuş, MKYK yönetimine listenin 9. Sırası gibi çok önemli bir sırasından girdi. Karakuş’un AK Parti MKYK yönetimine girmesi Muğla ve ilçelerinde büyük bir sevinçle karşılandı. Seçimlerin sonuçlanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Karakuş, “Görevimin bilincindeyim. Öncelikli görevimiz Muğla’nın ekonomik sorunlarına acil ve kalıcı çözümler üretmek. Siyasetin en önemli görevlerinden biride işçi ve işverenin ekonomik yeterliliğini sağlamaktır değil mi?” dedi.

Yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bin 414 oy alarak yeniden AK Parti’nin başına geçti.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.