Karaçelik’ten, yardımsever esnaflara plaket

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, ekonomik durumu zayıf, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunan esnaflara teşekkür plaketi takdim etti.Belediyeye yardım için müracaat eden vatandaşlara yardım edildiğini belirten Ortaca...

Karaçelik’ten, yardımsever esnaflara plaket

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, ekonomik durumu zayıf, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunan esnaflara teşekkür plaketi takdim etti.

Belediyeye yardım için müracaat eden vatandaşlara yardım edildiğini belirten Ortaca Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Kültür Müdürü Bayram Töz; “İlçemizde faaliyet gösteren yardımsever esnaflarımız belediyemize gelerek ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlarımıza yardımda bulunmak istediklerini belirttiler. Bu esnaflarımız, 3 yıldır bize müracaatta bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımda bulunuyorlar” dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ise yardımsever esnaflara teşekkür plaketlerini takdim ederken şunları söyledi; “Bugüne kadar yardımcı olduğunuz ve bundan sonra da olacağınız için ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışınız bizleri çok duygulandırdı. Elbette biz belediye olarak zor durumda kalan vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz. Bu konudaki duyarlılığınız bizim yükümüzü hafifletiyor.”

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.