Karacan’ın seminerleri sürüyor

Muğla’nın önemli eğitim kurumlarının başında gelen Karacan Akademi’nin öğrencilerine yönelik eğitim seminerleri de aralıksız olarak sürüyor.Uzman kadrosu ile öğrencilerini sınavlara hazırlayan Karacan Akademi, kursların...

Karacan’ın seminerleri sürüyor

Muğla’nın önemli eğitim kurumlarının başında gelen Karacan Akademi’nin öğrencilerine yönelik eğitim seminerleri de aralıksız olarak sürüyor.

Uzman kadrosu ile öğrencilerini sınavlara hazırlayan Karacan Akademi, kursların yanında önemli konuların işlendiği eğitim seminerleri veriyor.

Bu çerçevede Mart ayı içinde bir dizi seminer verildi. Mart ayı içinde ilk olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu salonunda Dikey Geçiş Sınavına hazırlık semineri verildi. 11 Mart tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi salonunda Cetaris Paribus Yazarı Doç. Dr. Yüksel Bilgili tarafından “A Kadrolar” konulu seminer, 19 Mart tarihinde de Eğitim Fakültesinde öğretmen gruplarına “Eğitimin Pusulası” konulu seminer verildi. Mart ayının son semineri ise Meslek Yüksek Okulunda verilen DGS semineri ile son buldu.

Bundan sonra da eğitim seminerlerinin aralıksız olarak süreceğini belirten Karacan Akademi yetkilileri, seminerlerdeki amacın öğrencileri bilgilendirmek, sınava hazırlıkta ve gelecekle ilgili alacakları kararlarda yön göstermek olduğu ifade edildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.