Karacan’dan seçmene Sözleşmeli Teminat

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, "vaat değil, söz veriyoruz" sloganıyla başladığı seçim çalışmalarında bugüne kadar vatandaşlara verdiği sözleri bir sözleşme metni haline getirip altına imza...

Karacan’dan seçmene Sözleşmeli Teminat

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, "vaat değil, söz veriyoruz" sloganıyla başladığı seçim çalışmalarında bugüne kadar vatandaşlara verdiği sözleri bir sözleşme metni haline getirip altına imza attı. Karacan imzaladığı sözleşme metinlerini vatandaşlara kendisi teslim ediyor.

Yerel seçimler yaklaştıkça ,adayların seçmenin oylarını alabilmek için verdikleri vaatlerde ilgi çekiyor. DP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, seçimlere 30 gün kala seçmenine ilginç bir vaatte bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde "Biz Marmaris yaşayanına iş, aş ve huzur için vaat değil söz veriyoruz" diyen Karacan, bugüne kadar verdiği bu sözleri sözleşme metninde toplayarak altına imza attı. Yaptığı sözleşme metnini gittiği her yerde bizzat vatandaşın eline veren Karacan hazırladıkları sözleşme ile ilgili olarak "Biz vatandaşımıza verdiğimiz tüm sözlerin yerine getirileceği konusunda kendimizi bu sözleşme ile bağladık" dedi.

Vatandaşa teslim ettiği sözleşme metninin bir yaptırım gücü olduğuna dikkat çeken Karacan şunları söyledi: "Biz bu metinle vatandaşla bir anlaşamaya imza atıyoruz. Belediye başkanı seçildiğim takdirde ilk üç yılda yaptığımız icraatlar konusunda Marmaris yaşayanlarının memnuniyetini bağımsız bir kuruluşa kamuoyu yoklaması yaparak ölçeceğiz. Eğer bu yoklamada halkın çoğunluğu icraatlarımızı yetersiz görürse hiçbir neden aramaya girmeden bahaneler sığınmadan yapılacak ilk seçimde hiçbir partiden ya da bağımsız belediye başkanlığına aday olmayacağım" sözünü verdi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.