Kaptanı Sahil Güvenlik kurtardı

Marmaris açıklarında seyir halinde olan Türk Bayraklı ticari geminin rahatsızlık geçiren kaptanı sahil güvenlik ekipleri tarafından gemiden alınarak hastaneye nakledildi.Marmaris açıklarında seyir halinde bulunan Türk bayraklı...

Kaptanı Sahil Güvenlik kurtardı

Marmaris açıklarında seyir halinde olan Türk Bayraklı ticari geminin rahatsızlık geçiren kaptanı sahil güvenlik ekipleri tarafından gemiden alınarak hastaneye nakledildi.

Marmaris açıklarında seyir halinde bulunan Türk bayraklı ticari gemideki 3’üncü Kaptanın göğüs ağrısı nedeniyle şikayetinin bulunduğu sağlık çağrı merkezi tarafından bildirildi. Çağrı merkezi nöbetçi tabibi ile yapılan görüşmede  tıbbi tahliyesinin gerekli görüldüğü bilgisi alındı.  Alınan bilgi üzerine Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı unsurları tıbbi tahliye maksadıyla bölgeye sevk edildi.

Kısa bir süre sonra 112 Acil Servis ekibi ile birlikte Marmaris açıklarına bulunan ticari gemiye intikal edildi. Rahatsızlanan kaptan S.G. Marmaris Grup Komutanlığı iskelesinde bekleyen 112 acil ambulansına bilinci açık olarak teslim edildi. Kaptan, hastanede tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.