Kapalı Çarşı’da yangın paniği

Marmaris Kapalı Çarşısı'nda hediyelik eşya satan bir işyerinde çıkan yangın nedeniyle korkulu saatler yaşandı. Polis güvenlik nedeniyle iş hanını boşaltırken itfaiye ekiplerinin alevlere zamanında müdahalesi olası bir faciayı...

Kapalı Çarşı’da yangın paniği

Marmaris Kapalı Çarşısı'nda hediyelik eşya satan bir işyerinde çıkan yangın nedeniyle korkulu saatler yaşandı. Polis güvenlik nedeniyle iş hanını boşaltırken itfaiye ekiplerinin alevlere zamanında müdahalesi olası bir faciayı önledi.

Yangın, Tepe Mahallesi 60. Sokakta bir iş hanında çıktı. Hediyelik eşya satan bir işyerinden duman yükseldiğini gören çarşı esnafı itfaiyeye haber verdi. Vatandaşlar hortumla su sıkarak yangına müdahale etmeye çalıştı. İhbarı alan Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine ulaşarak alevlere müdahale etti. Oksijen tüpüyle gelen itfaiye ekipleri, yoğun duman nedeniyle güçlükle içeri girerek müdahale de bulundu.

Yaklaşık bir saatlik çalışma sonunda söndürülen yangının işyerindeki elektrik aksamında meydana gelen arıza nedeniyle çıktığı tahmin ediliyor. Yangının çıktığı işyerinde maddi hasar oluşurken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Marmaris Kaymakamı Kamil Köten ve İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da, olay yerine gelerek söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.