Kantinden çalınan eşyalar bulundu

Yatağan ilçesinde okul kantini ve bir lokalde gerçekleşen hırsızlık olaylarında çalındığı düşünülen çok sayıdaki malzeme metruk bir evde bulundu.Geçtiğimiz ay içerisinde Muğla’nın Yatağan ilçesinde ilçe merkezindeki...

Kantinden çalınan eşyalar bulundu

Yatağan ilçesinde okul kantini ve bir lokalde gerçekleşen hırsızlık olaylarında çalındığı düşünülen çok sayıdaki malzeme metruk bir evde bulundu.

Geçtiğimiz ay içerisinde Muğla’nın Yatağan ilçesinde ilçe merkezindeki bir otomobil ve 4 işyerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıyı mahkemeye çıkartan Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma sonrası aynı olaylarda çalındığı düşünülen çok sayıdaki kantin malzemesi ve 2 adet bebek arabasını Dere Mahallesi Mandal Caddesi’ndeki boş bir evde buldu. Zanlı veya zanlıların bir süredir metruk olarak duran evi mesken tuttukları öğrenilirken evin içerisindeki ocağı da ısınmak maksadıyla kullandıkları ancak evden kullanılan ışığın dışarıdan görünmemesi için camları gazete kağıtlarıyla kapattıkları görüldü.

Ekiplerin baskın yaptıkları evden kaçmaya çalışan bir kişi gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.