Kanal minik çocuğu yuttu

Fethiye ilçesinde 2,5 yaşındaki bir çocuk, su kanalına düşerek hayatını kaybetti. Olayı öğrenen babaanne, torununun kurtarılamadığını duyunca ağıtlar yaktı.Fethiye'nin Girmeler köyü Orta Mahalle'de kanala düşen 2.5 yaşındaki...

Kanal minik çocuğu yuttu

Fethiye ilçesinde 2,5 yaşındaki bir çocuk, su kanalına düşerek hayatını kaybetti. Olayı öğrenen babaanne, torununun kurtarılamadığını duyunca ağıtlar yaktı.

Fethiye'nin Girmeler köyü Orta Mahalle'de kanala düşen 2.5 yaşındaki Ömer Koyuncu boğularak hayatını kaybetti.  Muğla'da çiçekçilik yapan Basri Koyuncu, üç gün önce oğlu 2,5 yaşındaki Ömer'i babaannesinin ısrarı üzerine Girmeler köyüne gönderdi. Babaanne Akman Koyuncu, minik Ömer ile teyzesi Şahsene Koyuncu'yu ziyarete gitti. Evin önünde oynamakta olan minik Ömer bir ara ortadan kaybolunca babaannesi ile teyzesi hemen aramaya çıktı. Minik Ömer’in su kanalına düştüğü görülünce, çevredeki vatandaşların yardımı ile minik çocuk su kanalından çıkarıldı, 112 acil ambulanstan yardım istendi. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik Ömer, yolda hayatını kaybetti.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne alınan Ömer’in peşinden hastaneye koşturan babaanne Akman Koyuncu ve diğer yakınları, Ömer’in ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi. Babaanne Akman Koyuncu, “Ben şimdi oğluma ne diyeceğim. Ah kuzum misafir geldiydi” diye ağıtlar yaktı. Minik Ömer’in annesi de hastaneye gelip biricik yavrusunun kanala düşerek suda boğulması haberini alınca baygınlık geçirdi. Anne ve babaanne acil servise kaldırılarak sakinleştirici iğne yapıldı.

Su kanalına düşerek hayatını kaybeden minik Ömer için Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma soruşturma başlattı. Ömer’in cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi Morgu’nda yapılan ön incelemenin ardından geniş çaplı inceleme ve araştırma için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.