Kale korkuluk manzarasından kurtuluyor

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Bodrum Antik Tiyatro karşısına konulan korkuluklar Başkan Mehmet Kocadon’un girişimleriyle kaldırılıyor.Bodrum Kalesi ve liman manzarasının en iyi seyredildiği...

Kale korkuluk manzarasından kurtuluyor

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Bodrum Antik Tiyatro karşısına konulan korkuluklar Başkan Mehmet Kocadon’un girişimleriyle kaldırılıyor.

Bodrum Kalesi ve liman manzarasının en iyi seyredildiği noktalardan biri olan Antik Tiyatro’nun önünde bulunan alan, Bodrum hatırası olarak fotoğraf çektirilip saklanabilecek tek yer olması nedeniyle yerli ve yabancı turistlerle yeni evlenen çiftlerin en çok rağbet ettiği yer olarak biliniyor.

Yapımına başlandığı ilk günden itibaren Bodrum Halkının büyük tepkisini çeken ve Bodrum’u simgeleyen manzarayı engelleyen Antik Tiyatro önündeki korkuluklar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un girişimleriyle Bodrum’a yakışır bir hale getirilecek.

Konuyla ilgili Karayolları Müdürlüğü yetkilileri ile görüştüğünü belirten Başkan Mehmet Kocadon, “Karayolları ile yaptığımız görüşmeler sonucunda kendilerine sıkıntılarımızı anlattık. Karayolları ile işbirliği yaparak korkulukları kaldırıyoruz. Bölgede yeni bir düzenleme yapacağız. Çekincelerimizi ve vatandaşların şikayetlerini Karayolları yetkilileri de anlayışla karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.