“Kadınlarımız güçlü Türkiye’nin mimarı olacak”

8 Mart Dünya Kadınlar günü dün Muğla ve ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, “ Yeni ve güçlü Türkiye’nin mimarı...

“Kadınlarımız güçlü Türkiye’nin mimarı olacak”

8 Mart Dünya Kadınlar günü dün Muğla ve ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, “ Yeni ve güçlü Türkiye’nin mimarı kadınlar olacaktır” dedi.

Erol açıklamasında şunları söyledi: “Kuşkusuz kadın konusu sadece özel bir günde tartışmakla sonuçlandırılabilecek bir konu değildir. Huzur dolu toplumun inşasında önemli yere sahip olan kadınlarımız hiç kuşku yoktur ki Güçlü ve Yeni Türkiye’nin en önemli mimarları olacaklardır.

Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki Kadınlarımızın karşılaştıkları sorunların giderilmesi ve sosyal hayattan, çalışma hayatına, siyasetten, eğitime kadar her alanda desteklenmesi bizim asli görevimiz olacaktır. Cenneti annelerin ayakları altına seren bir anlayışın mensupları olarak kadına şiddeti, ayrımcılığı, haksızlığı asla kabul edemeyiz.

Yaşanılabilir bir dünya ancak kadınlarımız sayesinde, onların emekleri, merhametleri ve en önemlisi de yarınlar için yetiştireceği çocuklar ile mümkün olacaktır. Ak Parti kadın kolları olarak Kadınlarımız için çalışıyor, onları temsil etmek için yoğun çaba harcıyor ve onların haklarını gözetmek için mücadele veriyoruz. Bizler İnanıyoruz ki yarınlarımızın aydınlığı ancak kadınlarımızla mümkündür. Kadınımıza güveniyor ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün başta ülkemiz kadınlarına olmak üzere tüm kadınlarımıza başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. “

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.