Kadem Mete gündemi değerlendirdi

İl Başkanı Kadem Mete Parti Binasında İlçe Başkanlarının katılımlarıyla yaptığı basın açıklamasında AK Parti’de başlatılan kongre sürecine ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Sözlerine terör örgütü tarafından...

Kadem Mete gündemi değerlendirdi

İl Başkanı Kadem Mete Parti Binasında İlçe Başkanlarının katılımlarıyla yaptığı basın açıklamasında AK Parti’de başlatılan kongre sürecine ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sözlerine terör örgütü tarafından AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercanı ve Ak Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'i hedef alan, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak başladı.

Mete; “Hain terör örgütlerinin bu saldırıları bizi asla yolumuzdan alı koymayacaktır. Bu haince eylemler gösteriyor ki terör en büyük engel olarak Ak Parti kadrolarını görmekte ve saldırılarını bu düşünceye göre gerçekleştirmektedir. Şu iyi bilinmelidir ki bu eylemler ve saldırılar karşılıksız kalmayacak, devletimiz gereğini yapacaktır. Ben bir kez şehitlerimizin yakınlarına, sevenlerine ve partimiz mensuplarına başsağlığı diliyorum.

Bunun yanında son zamanlarda bölgemizde hava sıcaklıklarına da bağlı olarak çıkan orman yangınları var. Orman Bölge Müdürlüğümüzün verilerine göre bu yangınların çıkış sebebi yüzde 70 olarak insan kaynaklı. Ayrıca acil çağrı hatlarına yapılan asılsız ihbarlar da yangınlarla mücadeleyi ciddi manada olumsuz etkiliyor. Bu durumun bir suç olduğunu da belirtmek istiyorum. Her şeyden önemlisi böylesine kritik bir dönemde vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyorum. “dedi.

Son günlerde sıkça yaşanan su kesintilerine de değinen Mete; “Bu sıcak günlerin yaşandığı bir dönemde su kesintileri yaparak vatandaşımızı zor durumda bırakan Belediye yöneticilerini de biraz daha hassas davranmaya davet ediyorum .”diye konuştu.

Mete, 15 Temmuz’un yıl dönümüyle ilgili olarak da şunları söyledi:“ 81 ilimizde anma programları düzenlenecek. Direnişin başladığı yer olan ve 15 Temmuz’da önemli bir yeri olan Muğla ilimizde gerçekleşecek program için de Sn Bakanımız Berat Albayrak’ı davet ettik. Aramızda olmalarını umut ediyorum. “

Kongre süreci ile ilgili olarak da özet bilgiler veren Mete, şöyle konuştu: 3 Temmuz itibari ile Kongre sürecimiz başladı. 4 Temmuz başlayan sürec 25 Şubat tarihinde yapılacak olan İl Kongrelerinin yapılması ile tamamlanacak . İlçe Kongrelerimiz 19 Ağustos 2017 tarihi ile 12 Kasım 2017 tarihleri arasında , İl Kongrelerimiz ise 18 Kasım 2017 ile 25 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak.”

Kadem Mete bunların yanında TOKİ ve İmar sorunlarını da Başbakan Binali Yıldırım’a ilettiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.