Jandarma’dan zehir tarlasına operasyon

Jandarma’dan zehir tarlasına operasyonHaber MerkeziMarmaris ilçesinde bir ikametin bahçesine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 700 kök Hint keneviri ile 3 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına...

Jandarma’dan zehir tarlasına operasyon

Jandarma’dan zehir tarlasına operasyon

Haber Merkezi

Marmaris ilçesinde bir ikametin bahçesine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 700 kök Hint keneviri ile 3 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ,ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Bayır mahallesinde ikamet eden S.A'nın (42) bahçesinde uyuşturucu madde bitkisi yetiştirdiğini tespit edip operasyon düzenledi. Bahçede yapılan aramada sera ve tarlaya ekilmiş 700 adet Hint keneviri ele geçirildi.Aramayı genişleten jandarma, evin eklentisinde depo olarak kullanılan binada yaptığı aramada ,çuval içinde ve kavanozlara yerleştirilmiş, 3 kilogram kubar esrar, hassas tartı ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak S.A gözaltına alındı. Zanlı jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A’nın daha öncede uyuşturucu madde ticaretinden sabıkası bulunduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 194 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.