Jandarmadan sıkı denetim

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak gerçekleştirdiği denetimler aralıksız olarak sürüyor. Bu kapsamda Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince,  aranan...

Jandarmadan sıkı denetim

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak gerçekleştirdiği denetimler aralıksız olarak sürüyor. Bu kapsamda Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince,  aranan şahıs, araç ve suç delillerinin tespit edilerek ele geçirilmesi ile suç işlenmesinin önlenmesi maksadıyla uyuşturucu madde arama köpeğinin de katılımıyla Muğla-Fethiye karayolu Çıtlık kavşağında yapılan yol kontrol ve aramalarda  durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 150 gr. esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu maddeye el konulurken, olayla ilgili 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, halkımızın sağlığını tehdit eden ve haksız kazanç sağlanan tüm kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.